Haagen-Dazs sladoled belgijska čokolada 460 ml

Haagen-Dazs Sladoled Belgijska Čokolada 460 Ml

7,49 €/kom

Cijena za j.m.: 16,28 €/l
Sladoled od čokolade s belgijskom čokoladom (23%). Premium sladoled od belgijske čokolade, bogatog i kremastog okusa. Napravljen od najfinijeg kakaa, čistog slatkog vrhnja i komadića belgijske čokolade. Bez glutena.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska. Zemlja podrijetla glavnog sastojka: EU.
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi -18°C i nižoj.
Upute za upotrebu/pripremuJednom odmrznuti proizvod ne smije se više zamrzavati.
BrandHaagen-Dazs

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.316/314
Masti (g)20,7
od kojih zasićene masne kiseline (g)12,7
Ugljikohidrati (g)26,2
od kojih šećeri (g)24,3
Bjelančevine (g)4,5
Sol (g)0,13

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.