Ledo Sladoled rođendanska torta 1 kg

Ledo Sladoled Rođendanska Torta 1 Kg

14,99 €/kom

Cijena za j.m.: 14,99 €/l

Najbolji način da razveselite i iznenadite svoje mališane povodom njihovog rođendana, definitivno je Ledo Rođendanska torta koja će odmah osvojiti sve prisutne klince i klinceze.
Rođendanska torta punjena je sladoledom okusa nugata i vanilije te je ukrašena šarenim čokoladnim bombonima i čokoladnom pločicom s likom svima omiljenog Lede Mede.


Opis proizvoda

ProizvođačLedo plus d.o.o., Marijana Čavića 1a, 10000 Zagreb
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj.
Upute za upotrebu/pripremuTorta se konzumira nakon odmrzavanja (vrijeme odmrzavanja; u hladnjaku 2-3 sata ili na sobnoj temperaturi 30-45 min). Odstranite ambalažu. Predlažemo da tortu, dok je još smrznuta, izrežete na dijelove koji će se konzumirati. Odvojite dijelove koji će se konzumirati radi odmrzavanja, a ostatak torte čuvajte smrznut.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.096/262
Masti (g)14
od kojih zasićene masne kiseline (g)5,6
Ugljikohidrati (g)30
od kojih šećeri (g)20
Bjelančevine (g)4,8
Sol (g)0,16

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.