Dukat Brzo & Fino šlag pjena 250 ml

Dukat Brzo & Fino Šlag Pjena 250 Ml

3,15 €/kom

Cijena za j.m.: 12,60 €/l

Brzo & Fino linija je visokokvalitetnih mliječnih proizvoda namijenjenih kuhanju, koja i jednostavna jela pretvaraju u zalogaje slasnih okusa i mirisa. Brzo & Fino šlag pjena zaslužna je za čaroliju kod pripreme slastica. Vodeći domaći kuhari, članovi Hrvatskog kuharskog saveza, osmislili su autorska jela čiji se recepti nalaze na pakiranjima Brzo & Fino proizvoda.


Opis proizvoda

ProizvođačHochwald Foods GmbH, Bahnhofstrasse 37-43, 54424 Thalfang, Njemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +4 °C do +24 °C Ne zamrzavati.
Upute za upotrebu/pripremuPrije uporabe staviti dozu na nekoliko sati u hladnjak, dobro je protresti, osloboditi plastični jezičak te u okomitom položaju pritisnuti mlaznicu raspršivača. Poslije uporabe mlaznicu očistiti i dozu vratiti u hladnjak.
BrandDukat Brzo & Fino

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.152/279
Masti (g)26
od kojih zasićene masne kiseline (g)16,2
Ugljikohidrati (g)8,6
od kojih šećeri (g)8,6
Bjelančevine (g)2,6
Sol (g)0,08

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.