Tommy - Dućan na dlanu!

Dobro slanina narezak 90 g

Dobro Slanina Narezak 90 G

2,85 €/kom

Cijena za j.m.: 31,67 €/kg
Dobro slanina proizvod je izrađen od najkvalitetnijih komada mesa. Tekstura proizvoda srednje je mekana. Ima karakterističan miris po fermentiranom mesu, nježan i ugodan, dok je okus slatkasto-slan s aromom dima i prirodnim začinima. Ne sadrži umjetna bojila, pojačivače okusa, soju niti gluten.

Opis proizvoda

ProizvođačŽITO d.d., Šmartinska cesta 154, 1000 Ljubljana, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do 7°C.
BrandDobro

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.091/505
Masti (g)47
od kojih zasićene masne kiseline (g)19
Ugljikohidrati (g)1,7
od kojih šećeri (g)1,2
Bjelančevine (g)19
Sol (g)4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.