Tommy - Dućan na dlanu!

Franck Slatka paprika 100 g

Franck Slatka Paprika 100 G

1,49 €/kom

Cijena za j.m.: 14,90 €/kg
Slatka mljevena paprika koristi se za poboljšanje okusa i boje raznih jela te je bez nje teško zamisliti fino varivo, gulaš ili mesni specijalitet.

Opis proizvoda

ProizvođačFranck d.d., Vodovodna 20, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaŠpanjolska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
BrandFranck

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.