Tommy - Dućan na dlanu!

Slim&Fit Dimljena pureća prsa, 200 g

Slim&Fit Dimljena Pureća Prsa, 200 G

3,45 €/kom

Cijena za j.m.: 17,25 €/kg
Pureća šunka - pasterizirani proizvod od purećeg mesa.

Opis proizvoda

ProizvođačPerutia Ptuj d.o.o., Potrčeva c. 10, SI-2250 Ptuj, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaProizvod čuvati na temperaturi od 0°C do +4°C.
Upute za upotrebu/pripremuOtvorite 5 minuta prije upotrebe za najbolji okus proizvoda. Nakon otvaranja, proizvod dobro zaaštitite u upotrijebite u roku od 24 sata.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)384/91
Masti (g)1,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,3
Ugljikohidrati (g)1
od kojih šećeri (g)<0,5
Bjelančevine (g)19
Sol (g)1,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.