Tommy - Dućan na dlanu!

Sobna metla Trendy s drškom

Sobna Metla Trendy S Drškom

6,50 €/kom

Cijena za j.m.: 6,50 €/kom
Metla za unutarnje površine. Gumena pojačanja štite namještaj od oštećenja. Kvalitetna vlakna savršeno skupljaju prašinu i čestice prljavštine.

Opis proizvoda

ProizvođačRekord-tim d.o.o., Zagrebačka 44, 35250 Oriovac, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Upute za upotrebu/pripremuMetla za čišćenje unutarnjih i natkrivenih vanjskih površina.
BrandRekord-tim

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.