Nadalina Soda bikarbona 1 kg

Nadalina Soda Bikarbona 1 Kg

2,85 €/kom

Cijena za j.m.: 2,85 €/kg
Soda bikarbona poznata je i kao kuhinjska soda, a često se koristi u kuhinjama i kupaonicama. Znanstveni joj je naziv natrijev hidrogenkarbonat. Ima višenamjensku primjenu, a najčešće se koristii za dizana tijesta, no ima i značajnu zdravrstvenu primjenu.

Opis proizvoda

ProizvođačLuxor d.o.o., Put Majdana 43a, 21210 Solin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
BrandNadalina
Neto količina1.000 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.