Tommy - Dućan na dlanu!

Juicy Sok 100% ananas 1 l

Juicy Sok 100% Ananas 1 L

2,49 €/kom

Cijena za j.m.: 2,49 €/l

100 % voćni sokovi Juicy dobiveni su isključivo iz voćnih sastojaka uz pomoć najsuvremenije tehnologije punjenja kako bi vam pružili istinsko uživanje u slasnim okusima izvornih plodova prirode.
Svježina i vitalnost za cijeli dan, idealna dopuna jutarnjem obroku, bogat vitaminom C.


Opis proizvoda

ProizvođačStanić Beverages d.o.o., Slavonska avenija 22, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu. Otvoreni proizvod čuvati u hladnjaku i potrošiti u roku od 3 dana.
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe protresti.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)214/50
Masti (g)<0,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)11,4
od kojih šećeri (g)11,4
Bjelančevine (g)<0,5
Sol (g)<0,01

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.