Fructal Natura sok od cikle 0,7 L

Fructal Natura Sok Od Cikle 0,7 L

3,49 €/kom

Cijena za j.m.: 4,99 €/l
Fructalova linija Natura sadržava pažljivo izabrane proizvode prema Fruktalovoj recepturi. Sok od cikle posebno je poznat po svojim ljekovitim sastojcima. U cikli ima ponešto ugljikohidrata, proteina i zanemarivo malo masnoća. Od minerala sadrži fosfor, kalij, kalcij, magnezij, željezo, kobalt, cink, mangan, selen, silicij, bakar i jod te vitamine A, C i K te većinu vitamina B kompleksa. Sadrži i mnogo prehrambenih vlakana. Od antioksidanata najvažnija je skupina betacijanina (više vrsta pigmenata) koji su zaslužni za prekrasnu tamnocrvenu boju ovoga povrća. Od karotenoida značajni su lutein i zeaksantin, koji su osobito važni za zdravlje očiju.

Opis proizvoda

ProizvođačFructal d.o.o., Tovarniška cesta 7, 5270 Ajdovščina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaOtvoren proizvod treba čuvati u hladnjaku i potrošiti ga u roku od 3 dana.
BrandFructal

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)176/42
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)8,5
od kojih šećeri (g)6,9
Bjelančevine (g)1,6
Sol (g)0,25

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.