Tommy - Dućan na dlanu!

Encian sok od cikle 750 ml

Encian Sok Od Cikle 750 Ml

3,25 €/kom

Cijena za j.m.: 4,33 €/l
100% sok od cikle. Bez dodanog šećera, sadrži prirodne šećere.

Opis proizvoda

ProizvođačEncian d.o.o., Gospodarska 16b, 10250 Donji Stupnik, Lučko, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od direktne sunčeve svjetlosti. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku (na temperaturi od 8 °C) i potrošiti u roku od 3 dana.
Upute za upotrebu/pripremuDnevno popiti 1-2 dcl soka.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)127/30
Masti (g)<0,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)6,7
od kojih šećeri (g)6,5
Bjelančevine (g)0,8
Sol (g)0,04

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.