Tommy - Dućan na dlanu!

Finish sol za perilicu posuđa 1,5 kg
%

Finish Sol Za Perilicu Posuđa 1,5 Kg

2,25 €/kom

Cijena za j.m.: 1,50 €/kg

Akcija traje do 22.05.2024.

NC 30 dana: 3,25 €/kom

Krupna sol za perilice Finish sprječava stvaranje štetnih naslaga kamenca u perilici i na posuđu.
Posebno je razvijena za korištenju u perilicama; sadrži prirodne sastojke i lako se otapa. Pomaže u omekšavanju vode u perilici posuđa te na taj način pospješuje učinak Finish sredstva za pranje posuđa. Kako biste osigurali učinkovito djelovanje, provjerite je li u perilici dozirana pravilna količina soli. Posebno se preporučuje u kućanstvima s tvrdom vodom.

Opis proizvoda

ProizvođačSallmen Austria AG, Steinkogeistrasse 30, 4802 Ebensee, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Upute za upotrebu/pripremuNapunite spremnik solju prema uputama proizcođača perilice. Za najbolje rezultate često provjeravajte razinu soli u spremniku i uvijek ga punite Finish solju. To se posebno preporučuje ako živite u području s tvrđom vodom.
BrandFinish

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.