Solea d'ama losion poslije brijanja 100 ml

Solea D'ama Losion Poslije Brijanja 100 Ml

4,89 €/kom

Cijena za j.m.: 48,90 €/l
D'Amaris losion poslije brijanja stvoren je u Parizu prema originalnim receptima vrhunskih brijača. Formula je dizajnirana kao mješavina između kolonjske vode i losiona kako bi pružao nezaboravan osjećaj nakon brijanja. Namijenjen je za normalnu kožu.

Opis proizvoda

ProizvođačPharmaCF Sp. z. o. o. , Ul. Mokra 7, 32-005 Niepolomice, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Upute za upotrebu/pripremuNe upotrebljavati kod otvorenih rana i oštećenja kože
BrandSolea

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.