Domax Solna kiselina 1 L

Domax Solna Kiselina 1 L

0,73 €/kom

Cijena za j.m.: 0,73 €/l

Solna kiselina se koristi kao sredstvo za uklanjanje kamenca s površina od kiselootpornekeramike, porculana i plastike.


Opis proizvoda

ProizvođačProizvedeno za: Tommy d.o.o. Domovinskog rata 93, 21000 Split, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaSkladištiti na dobro prozračnom mjestu. Čuvati u dobro zatvorenom spremniku. Držati odovojeno od hrane i pića.
Upute za upotrebu/pripremuPrilikom upotrebe OBAVEZNO zaštititi oči, lice i ruke. Koristite u postojećoj koncentracij, nije potrebno razrjeđivati.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.