Somat Excellence kapsule, 48 kom
%

Somat Excellence Kapsule, 48 Kom

12,99 €/kom

Cijena za j.m.: 0,27 €/kom

Akcija traje do 31.05.2024.

NC 30 dana: 20,99 €/kom

Kapsule za strojno pranje posuđa 4in1.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Srbija d.o.o., Bulevar Oslobođenja 383, 11000 Beograd, Srbija
Zemlja/mjesto podrijetlaSrbija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu, na temperaturi između +5 °C i +40 °C, zaštititi od smrzavanja.
Upute za upotrebu/pripremu1. Jednostavno i čisto: ne odmotavajte foliju topljivu u vodi. 2. Stavite kapsulu izravno u komoru za doziranje vaše perilice posuđa. 3. Nemojte stavljati kapsulu u košaricu za pribor za jelo. Nemojte umetati kapsulu u odjeljak za sol. Somat Excellence 4u1 Caps osiguravaju savršene rezultate čišćenja, čak i kada svijetle indikatorske lampice za sredstvo za ispiranje ili sol. U oba slučaja, funkcije sredstva za ispiranje i omekšivača vode vaše perilice posuđa i dalje ostaju. Uvijek je moguća dodatna uporaba soli i/ili sredstva za poliranje.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.