Tommy - Dućan na dlanu!

Somat tablete za čišćenje perilice za suđe 3 kom

Somat Tablete Za Čišćenje Perilice Za Suđe 3 Kom

5,99 €/kom

Cijena za j.m.: 2,00 €/kom

Somat Machine Cleaner osigurava dubinsko uklanjanje kamenca i naslaga masnoće u unutrašnjosti perilice posuđa, na prskalicama i filteru.Kada koristite Somat Machine Cleaner napunite perilicu za standardni ciklus i u pretinac za deterdžent stavite tabletu ili gel. Zatim stavite jednu kapsulu Somat Machine Cleanera na dno perilice.


Opis proizvoda

ProizvođačSchwarzt GmbH, Bismarckstr. 15, DE-31195 Lamspringe, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaDržati na temperaturi između 5°C - 40°C. Vrećicu dobro zatvoriti.
Upute za upotrebu/pripremuJednostavno ga ubacite na dno pune perilice posuđa prije pokretanja ciklusa pranja. Snažna tableta ne samo da dubinski djeluje protiv ostatka masnoće, neugodnih mirisa i prljavštine već pruža dodatnu zaštitu u borbi protiv kamenca za savršeno čistu perilicu posuđa. Koristite Somat Duo sredstvo za čišćenje perilice posuđa jednom mjesečno. Za potpunu njegu vaše perilice preporučujemo koristiti Somat intenzivno sredstvo za čišćenje perilice posuđa svaka tri mjeseca. Primjena: 1. Napunite perilicu posuđa kao i obično. 2. Ubacite tabletu ili gel za pranje. 3. Dodajte jednu kapsulu Somat sredstva za čišćenje perilice posuđa na dno pune perilice posuđa. 4. Pokrenite punu perilicu kao i obično.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.