Spectar riža zlatno zrno 500 g

Spectar Riža Zlatno Zrno 500 G

1,25 €/kom

Cijena za j.m.: 2,50 €/kg

Riža parboiled Zlatno zrno


Opis proizvoda

ProizvođačProizvedeno za: Spectar trade d. o. o. , Matoševa 29, 21210 Solin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuZa svaku šalicu sirove riže uzmite 3 šalice vode. Rižu sipajte u vrelu soljenu vodu i ne pokrivenu kuhajte na laganoj vatri 15-20 minuta. Za vrijeme kuhanja rižu možete kuhati u većoj količini vode tako da nakon kuhanja ostatak vode ocijedite. Količina sirove riže za jednu osobu: za juhe 20-30g, kao prilog 50-70g, kao glavno jelo 80-100g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.523/359
Masti (g)0,3
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,1
Ugljikohidrati (g)81
Bjelančevine (g)7,4
Sol (g)0,02
Kalcij (mg)0,02
Kalcij PU (%)0,003

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.