Wd-40 Sprej 200 ml

Wd-40 Sprej 200 Ml

5,97 €/kom

Cijena za j.m.: 29,85 €/l
Sprječava škripanje. Prodire na sva mjesta i podmazuje kotačiće, opruge, slavine, drške, prozore i pedale.

Opis proizvoda

ProizvođačWD-40 Company Limited, PO Box 440, Kiln Farm, Milton Keynes, MK11 3LF, United Kingdom
Zemlja/mjesto podrijetlaEngleska
Uvjeti čuvanjaSkladištiti pod ključem. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 °C.
Upute za upotrebu/pripremuProtresti limenku prije uporabe, obilno raspršiti po željenoj površini. Ne brisati da ostane zaštitni sloj. Za najbolje rezultate, držati limenku uspravno ili preokrenuto, ne naginjati na stranu.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.