Cillit Bang Sredstvo za odstranjivanje vodenog kamenca i nečistoće 750 ml

Cillit Bang Sredstvo Za Odstranjivanje Vodenog Kamenca I Nečistoće 750 Ml

6,69 €/kom

Cijena za j.m.: 8,92 €/l

Prikladan za sudopere, zahode, stakla, pločice na zidovima, odvode, akrilne, keramičke površine, kade, tuševe, slavine od nehrđajućeg čelika. Ne preporučuje se uporaba na: mramoru, granitu, mjedi, bakru, linoleumu, tekstilu, jetkanom ili mat staklu. Cillit Bang sredstvo za odstranjivanje vodenog kamenca i nečistoće. Naša iznimno učinkovita pjena brzo uklanja kamenac, ostatke sapuna i nečistoću s brojnih površina u vašem domu i izvan njega. Zahvaljujući nježnoj formuli koja sprječava ponovno taloženje, stvara se zaštitni sloj na površinama te sprječava povratak mrlja. I kamenac dugotrajno nestaje.


Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Upute za upotrebu/pripremu3 koraka za uklanjanje vodenog kamenca: 1. Okrenite mlaznicu u položaj "ON". 2. Površinu poprskajte pjenom i ostavite je da djeluje nekoliko sekundi. 3. Očistite, obrišite i isperite "OFF". Kod tvrdokorne prljavštine ostavite da djeluje najviše 5 minuta te upotrijebite žicu za ribanje. Proizvod uvijek testirajte na skrivenom mjestu kako biste provjerili odgovara li toj površini.
BrandCillit Bang
Neto količina750 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.