Pronto Legno Pulito Sredstvo za čišćenje drvenih površina classic 750 ml

Pronto Legno Pulito Sredstvo Za Čišćenje Drvenih Površina Classic 750 Ml

5,49 €/kom

Cijena za j.m.: 7,32 €/l
Njegujuća formula Pronto Legno Pulito Classic tekućina za čišćenje drvenih površina s lakoćom uklanja prljavštinu, naglašava prirodnu ljepotu drvenih površina te ne ostavlja ljepljive tragove.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuUlijte 2 čepa Pronto tekućine u 5 litara tople vode. Nanesite spužvom ili krpom na obrađene površine. Nije potrebno ispirati ili sušiti krpom. Ako se koristi na osjetljivim površinama najprije provjerite učinak na maloj, manje vidljivoj površini. Ne koristite nerazrijeđeno.
BrandPronto

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.