Tommy - Dućan na dlanu!

Bref WC Power Aktiv juicy lemon 2x50 g
%

Bref WC Power Aktiv Juicy Lemon 2x50 G

3,49 €/kom

Cijena za j.m.: 34,90 €/kg

Akcija traje do 31.05.2024.

NC 30 dana: 4,99 €/kom

Bref s koncentriranom jezgrom. Uživajte u svježini od prvog do zadnjeg ispiranja. Tražite jednostavniji način za održavanje čistoće i svježine svog WC-a? Bref omogućava jednostavno i praktično održavanje čistoće i svježine vašeg WC-a od prvog do posljednjeg ispiranja. Bref Power Aktiv sadrži formulu sa četiri funkcije: 1.) Pjena za čišćenje čisti WC pri svakom ispiranju. 2.) Zaštita od kamenca sprječava nastanak kamenca na WC školjci. 3.) Zaštita od prljavštine sprječava prianjanje prljavštine. 4.) Dodatna svježina ostavlja dugotrajan miris svježine u WC-u. Bref Power Aktiv sada sadrži i Air Freshener tehnologiju koja kupaonicu ispunjava mirisom svježine sve do posljednjeg ispiranja

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Magyarorszag Operations Kft., David Ferenc utca 6, 1113 Budapest, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Upute za upotrebu/pripremuObjesite proizvod ispod ruba Vaše WC školjke. Proizvod spreman za korištenje.
BrandBref

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.