Tommy - Dućan na dlanu!

Sredstvo za čišćenje kamenca 650 ml

Sredstvo Za Čišćenje Kamenca 650 Ml

3,85 €/kom

Cijena za j.m.: 5,92 €/l
Sredstvo za čišćenje kamenca.

Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaSredstvo čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj ambalaži.Čuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuPrije uporabe pročitati naljepnicu.Sredstvo raspršiti po površini u količini od 4 stiska (oko 5 ml) po m2 površine. Nakon 1-5 minuta istrljati i isprati vodom. Nije pogodno za vruće, oštećene površine te površine osjetljive na kiseline (mramor, kamen, granit, emajl, mjed, bakar, aluminij, pocinčane metale, linoleum, tkanine, tepihe, lakirane ili nauljene drvene podove, reljefno ili mat staklo). Ne miješati sa sredstvima za izbjeljivanje. Ne smije se prelijevati u drugu ambalažu ili u posude iz kojih se jede i pije, ili u kojima se drži hrana. Nositi zaštitne rukavice.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.