Tommy - Dućan na dlanu!

Ajax Sredstvo za čišćenje kupaonice 750 ml

Ajax Sredstvo Za Čišćenje Kupaonice 750 Ml

3,99 €/kom

Cijena za j.m.: 5,32 €/l
Ajax sprej za kupaonicu odmah uklanja kamenac, dok dubinski čisti i ostavlja površine sjajnim uz minimalan napor. Formula uklanja prljavštinu i mrlje, kamenac i naslage sapuna iz kupki, WC-a, umivaonika, tuša, pločica i slavina. Pjena se lako ispire. Ostavite svježi parfem na površinama, a kupaonicu održavajte čistom.

Opis proizvoda

ProizvođačColgate-Palmolive (Hellas) S.A.I.C., 89 Athinon St. 18541 Piraeus, Grčka
Zemlja/mjesto podrijetlaGrčka
Upute za upotrebu/pripremu1. Namjestite raspršivač na položaj "ON" (UKLJUČENO). 2. Raspršite direktno na površinu za čišćenje. 3. Ostavite da proizvod djeluje nekoliko sekundi, zatim isperite. 3. Za tvrdokorne mrlje od kamenca raspršite temeljito, ostavite da djeluje 5 minuta i isperite. Ponoviti postupak ako je potrebno. Mjere opreza za uporabu: Nemojte dopustiti da proizvod djeluje više od 10 minuta. Nemojte upotrebljavati na mramoru, vapnencu, staroj kadi od lijevanog željeza ili oštećenom emajlu. Ako niste sigurni, isprobajte prvo na maloj površini. Nemojte raspršivati blizu očiju ili lica. Površine koje su u dodiru s hranom isperite pitkom vodom.
BrandAjax

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.