Permetal sredstvo za čišćenje masnoće 650 ml

Permetal Sredstvo Za Čišćenje Masnoće 650 Ml

3,32 €/kom

Cijena za j.m.: 5,11 €/l

Sredstvo broj 1 u Hrvatskoj za čišćenje tvrdokornih i zagorjelih masnoća s pećnica, roštilja i kuhinjskih napa. Dovoljno ga je nanijeti na površinu i ostaviti da djeluje nekoliko minuta te nakon toga prebrisati vlažnom krpom ili spužvicom. Ne oštećuje površine koje se čiste i lako se ispire.
S raspršivačem


Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaProizvod čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj ambalaži na temperaturi 5-25 °C, u skladištu čiji je pod otporan na lužine
Upute za upotrebu/pripremuNe koristiti za površine od aluminija, bakra i cinka. Prije uporabe probati na manje vidljivom mjestu zbog sigurnosti površine. Sredstvo ravnomjerno raspršiti po površini, ostaviti da djeluje 5 minuta i isprati vodom, posušiti suhom krpom ili papirom. Čišćenje je djelotvornije ako se pećnica zagrije do 50 °C. Ne smije se prelijevati u drugu ambalažu ni u posude iz kojih se jede i pije, ili u kojima se drže namirnice.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.