Tommy - Dućan na dlanu!

Teta Violeta Sredstvo za čišćenje podova luxurios purple 1 L

Teta Violeta Sredstvo Za Čišćenje Podova Luxurios Purple 1 L

2,99 €/kom

Cijena za j.m.: 2,99 €/l
Teta Violeta Active Fresh Luxurios Purple univerzalno sredstvo za uklanjanje nečistoće s različitih površina u kućanstvu.

Opis proizvoda

ProizvođačVioleta d.o.o., Stjepana Radića 21, 88340 Grude, Bosna i Hercegovina
Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
Upute za upotrebu/pripremuNema potrebe za dodatnim ispiranjem, a površine su suhe u kratkom vremenu. Za veće površine razrijediti u vodi; za tvrdokorna zaprljanja koristiti direktno.
BrandTeta Violeta

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.