Tommy - Dućan na dlanu!

Arf Sredstvo za čišćenje grilla s pumpicom 650 ml

Arf Sredstvo Za Čišćenje Grilla S Pumpicom 650 Ml

2,99 €/kom

Cijena za j.m.: 4,60 €/l
Proizvod za održavanje kuhinjskih površina,aktivna formula donosi brzo djelovanje uspješno uklanja i najtvrdokornije mrlje poput ulja i masti.
lako ispiranje površina u jednom potezu.

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj ambalaži, u suhoj i hladnoj i provjetrenoj prostoriji, Zaštiti od fizičkih oštećenja i izravnog sunčevog zračenja. Držati odvojeno metala, kiselina, oksidansa i organskih zapaljivih tvari, hrane, pića i stočne hrane.
Upute za upotrebu/pripremuNAPA Upute za uporabu i doziranje: Sredstvo naprskati po površini i ostaviti da djeluje 5-15 min. Po potrebi površinu izribati, te isprati s puno vode. Čišćenje je djelotvornije ako je pećnica zagrijana do 50. Ne upotrebljavati za čišćenje predmeta od aluminija i cinka.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.