Tommy - Dućan na dlanu!

Ajax Sredstvo za čišćenje stakla i staklenih površina trigger 750 ml

Ajax Sredstvo Za Čišćenje Stakla I Staklenih Površina Trigger 750 Ml

2,59 €/kom

Cijena za j.m.: 3,45 €/l

Svojom jedinstvenom formulom omogućuje lagano čišćenje svih staklenih površina, ne ostavljajući pri tome mrlje niti tragove od čišćenja.


Opis proizvoda

ProizvođačColgate-Palmolive (Hellas) S.A.I.C., 89 Athinon St. 18541 Piraeus, Grčka
Zemlja/mjesto podrijetlaGrčka
Uvjeti čuvanjaDržite podalje od djece.
Upute za upotrebu/pripremuPoprskajte s 20 cm udaljenosti od površine. Pobrišite čistom, suhom i mekom krpom. Ne prskati prema očima.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.