Tommy - Dućan na dlanu!

Cekina Varikina za izbjeljivanje i dezinfekciju 1 L
%

Cekina Varikina Za Izbjeljivanje I Dezinfekciju 1 L

1,49 €/kom

Cijena za j.m.: 1,49 €/l

Akcija traje do 17.04.2024.

NC 30 dana: 1,99 €/kom

Cekina je učinkovito sredstvo za potpunu higijenu doma i rublja. Pravilnom primjenom ne oštećuje rublje i daje mu snažnu bjelinu. Uspješno uništava gljivice s drvenih površina, zidova te fugi i između keramičkih pločica.

Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati u orginalnoj, dobro zatvorenoj ambalaži, u suhoj hladnoj i provjetrenoj prostoriji. Zaštititi od fizičkih oštećenja i izravnog sunčevog zračenja. Držati odvojeno od metala, kiselina, oksidansa i organskih zapaljivih tvari, hrane, pića i stočne hrane.
Upute za upotrebu/pripremuIZBJELJIVANJE RUBLJA: može seprimjeniti ručno i strojno. Ručno izbjeljivanje: u 10 litara hladne ili tople vode uliti 100 ml Cekine te uroniti oprano rublje i namakati najviše 8 sati u hladnoj vodi ili 3 sata u toploj vodi. Rublje potom isprati s puno vode. Strojno izbjeljivanje: ako perilica ima program za automatsko dodavanje izbjeljivača, treba postupiti po uputstvu za korištenje perilice. Ukoliko perilica nema program automatskog izbjeljivanja treba izabrati program pretpranja i dodati 100 ml Cekine te pokrenut pranje. Preporučamo koristiti za neobojane i pamučne tkanine. ČIŠĆENJE I DEZINFEKCIJA: koristi se kao otopina Cekine i vode u omjeru 1:10. Tretirane površine se prepuste dezinfekcijskom djelovanju od 30 do 60 minuta, a potom se isperu vodom. Za dezinfekciju drvenih površina i zidova može se koristiti nerazrijeđeno.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.