Super Jon Sredstvo za čišćenje i njegu drvenog namještaja 650 ml

Super Jon Sredstvo Za Čišćenje I Njegu Drvenog Namještaja 650 Ml

2,99 €/kom

Cijena za j.m.: 4,60 €/l
Tekuće sredstvo za čišćenje i njegu drvenog namještaja.

Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuSredstvo ravnomjerno raspršiti po drvenoj površini i obrisati suhom krpom. Prije uporabe sredstvo testirati na manje vidljivom mjestu. Kod čišćenja namještaja visokog sjaja dovoljne su male količine sredstva. Nakon čišćenja površine su dugotrajno zaštićene od prašine. Nakon svakog pranja ruke isprati u čistoj vodi. Osobe s osjetljivom ili oštećenom kožom moraju se strogo držati upute za doziranje i izbjegavati dulji dodir ruku s otopinom sredstva za pranje.
BrandSuper Jon

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.