Wewalka lisnato tijesto 275 g

Wewalka Lisnato Tijesto 275 G

1,59 €/kom

Cijena za j.m.: 5,78 €/kg

Svježe tijesto


Opis proizvoda

Uvjeti čuvanjaČuvati na temp.+2 do +8
BrandWewalka
Neto količina275 g
Sastojci/sastav

pšenično brašno,voda,suncokretovo ulje,etilni alkohol dredstvo za dizanje,dinatrij difosfat natrijev hidrogenkarbonat,maslinovo ulje,pšeničnog glutena,sol,emulgator,monogliceridi i digliceridimasnih kiselina dekstroza,kvasac,antioksidans,askorbinska kiselina pšenični škrob


Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.125/266
Masti (g)4,9
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,9
Ugljikohidrati (g)47
od kojih šećeri (g)3
Bjelančevine (g)7,8
Sol (g)1,9

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.