Wewalka tijesto za pizzu 400 g

Wewalka Tijesto Za Pizzu 400 G

2,05 €/kom

Cijena za j.m.: 5,13 €/kg

Svježe tijesto


Opis proizvoda

BrandWewalka
Neto količina400 g
Sastojci/sastav

pšenično brašno,voda,biljn mast (palmina) i biljno ulje (repičino),etilni alkohol pšenični škrob , šećer,sol,regulator kiselosti,limunska kiselina

Izjava o alergenimaProizvod Može sadržavati tragove mlijeka.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.641/393
Masti (g)24
od kojih zasićene masne kiseline (g)13
Ugljikohidrati (g)38
od kojih šećeri (g)2,8
Bjelančevine (g)5,8
Sol (g)0,55

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.