Tommy - Dućan na dlanu!

Stobi Antigona vino crno 0,75 L

Stobi Antigona Vino Crno 0,75 L

4,75 €/kom

Cijena za j.m.: 6,33 €/l
Antigona je pravi „začin mladosti“ na nosu, mladenačko voće, vrlo intenzivno.Antigona posjeduje vješto usklađen ostatak sladora u strukturi s odlično uklopljenim kiselinama, izrazite je pitkosti i puno voćne užitnosti uz popriličnu trajnost u finišu. Osjećaj punoće je stimulativan, rashlađeno postaje prototip američkog bbq wine i trivijalni crowd pleaser koji će za pravu cijenu pomesti konkurenciju.

Opis proizvoda

ProizvođačVinarija STOBI, Avtopat 2, 1420, Gradsko, Republika Sjeverna Makedonija
Zemlja/mjesto podrijetlaSjeverna Makedonija
BrandStobi Antigona
Neto količina750 mL

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.