Stribor Miješana salata 400 g

Stribor Miješana Salata 400 G

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 4,98 €/kg

Stribor salate pažljivo su oprane, narezane i upakirane u posebne vrećice. Zahvaljujući posebnoj „like fresh“ tehnologiji, „Stribor“ salate zadržavaju sva izvorna organoleptička svojstva i svježinu bez uporabe dodatnih sredstava. „Stribor“ objedinjuje najpopularnije vrste salata kao i naše posebno osmišljene mješavine.


Opis proizvoda

ProizvođačFragaria d.o.o., V Ravnice 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Neto količina400 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.