Tommy - Dućan na dlanu!

Stribor Rikola 100 g
%

Stribor Rikola 100 G

0,65 €/kom

Cijena za j.m.: 6,50 €/kg

Akcija traje do 24.04.2024.

NC 30 dana: 1,19 €/kom

Aromatična salata blago gorkasta okusa.
Intenzivna, posebna, na trenutke iznenađujuće snažnog okusa. No unatoč bogatu okusu, rukola sadrži zanemarivu količinu kalorija. Idealna u kombinaciji sa svim mediteranskim jelima. Bogata je željezom i kalcijem.


Opis proizvoda

ProizvođačFragaria d.o.o., V Ravnice 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +2°C do +4°C.
BrandStribor

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)105/25
Masti (g)0,7
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,1
Ugljikohidrati (g)3,7
od kojih šećeri (g)2,1
Bjelančevine (g)2,6
Sol (g)0,06

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.