Jami štrudla s jabukama 500 g

Jami Štrudla S Jabukama 500 G

2,85 €/kom

Cijena za j.m.: 5,70 €/kg
Brzo smrznuti proizvod od lisnatog tijesta sa nadjevom od jabuka.

Opis proizvoda

ProizvođačJami d.o.o., Kurta Schorka 7, Sarajevo, BiH
Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od - 18 ˚C i niže.
Upute za upotrebu/pripremuSmrznutu štrudlu tanko premazati uljem i ubaciti u prethodno zagrijanu pećinicu na 180 ˚C. Štrudlu peći na ovoj temperaturi oko 30 minuta.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)751/180
Masti (g)7,93
od kojih zasićene masne kiseline (g)3,56
Ugljikohidrati (g)24,67
od kojih šećeri (g)7,95
Bjelančevine (g)2,23
Sol (g)0,55

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.