Tommy - Dućan na dlanu!

Gavrilović Sudžuk 400 g
%

Gavrilović Sudžuk 400 G

7,95 €/kom

Cijena za j.m.: 19,88 €/kg

Akcija traje do 24.04.2024.

NC 30 dana: 9,99 €/kom

Proizvodi se poštujući zahtjeve halala s biranim začinima, tradicionalno dimljen na bukovu drvu. Pripremljen po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora. Ovaj proizvod se u Gavriloviću proizvodi već više od 20 godina po tradicionalnoj recepturi od biranog, visoko kvalitetnog goveđeg mesa i čvrstog masnog tkiva koji u harmoniji s odabranim začinima stvaraju jedan od najboljih Gavrilovićevih proizvoda. Ujednačene je tamnije crvene boje, obogaćen blagim okusom češnjaka i protkan blagim mirisom dima. Sudžuk se proizvodi poštujući zahtjeve halal standarda. Na etiketi to dokazuje i službena halal oznaka Centra za certificiranje halal kvalitete u Hrvatskoj.
Naziv sudžuk potječe od turske riječi „sunduk” što znači domaća kobasica.


Opis proizvoda

ProizvođačGavrilović d.o.o., Gavrilovićev trg 1, 44250 Petrinja, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaNakon otvaranja pakovine, proizvod se preporuča čuvati u hladnjaku i upotrijebiti u roku od 14 dana. Čuvati na temperaturi od +4 C do +8 C.
BrandGavrilović

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.085/504
Masti (g)46
od kojih zasićene masne kiseline (g)25
Ugljikohidrati (g)0,5
od kojih šećeri (g)0,2
Bjelančevine (g)22
Sol (g)4,2

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.