Šafram Suhe šljive bez koštice 200 g

Šafram Suhe Šljive Bez Koštice 200 G

2,06 €/kom

Cijena za j.m.: 10,30 €/kg
Znanstvenici su otkrili da najbolje antioksidativno djelovanje suhe šljive imaju u prethodno skuhanim i neusoljenim proizvodima. Suhe šljive mogu biti učinkovite pri konzerviranju prehrambenih proizvoda ali isto tako poboljšavaju okus raznih jela poput jela od divljači.

Opis proizvoda

ProizvođačŠafram d.o.o., Oranice 118, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandŠafram

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.028/246
Masti (g)0,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,3
Ugljikohidrati (g)48,5
od kojih šećeri (g)39,4
Bjelančevine (g)2,4
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.