Tommy - Dućan na dlanu!

Naturel Magnezij šumeće tablete 96 g

Naturel Magnezij Šumeće Tablete 96 G

2,29 €/kom

Cijena za j.m.: 23,85 €/kg
Naturel Magnezij šumeće tablete s okusom limuna dodatak su prehrani i nadoknađuju nedostatak magnezija u organizmu. Ubrzani način života i često nekvalitetna i neuravnotežena prehrana dovode do neadekvatnog unosa vitamina i minerala važnih za zdravlje. Zato je potrebno nadoknaditi nedostatke kroz dodatke prehrani. Naturel Magnezij šumeće tablete jednostavne su za upotrebu i praktične jer ih možete otopiti kod kuće, na poslu ili na putu i jednostavno popiti osvježavajući napitak.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati od dohvata male djece. Čuvat na suhom i hladnom mjestu. Dobro zatvoriti nakon upotrebe.
Upute za upotrebu/pripremuRastopite 1 tabletu dnevno u čaši vode (200 ml) kako biste dobili piće s okusom limuna koje osigurava preporučene dnevne doze magnezija u skladu s vrijednostima koje su navedene u linijskom obliku. Preporučene dnevne količine: 2 šumeće tablete.
BrandNaturel

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.