Naturel Šumeće tablete multivitamin 96 g

Naturel Šumeće Tablete Multivitamin 96 G

2,29 €/kom

Cijena za j.m.: 23,85 €/kg
Naturel Multivitamin šumeće tablete s okusom naranče dodatak su prehrani i nadoknađuju nedostatak vitamina u organizmu.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati od dohvata male djece. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Dobro zatvoriti nakon upotrebe.
Upute za upotrebu/pripremuRastopite 1 tabletu dnevno u čaši vode (200 ml) kako biste dobili piće s okusom naranče koje osigurava preporučene dnevne doze vitamina u skladu s vrijednostima koje su navedene u linijskom obliku. Preporučene dnevne količine: 1 šumeća tableta.
BrandNaturel

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.