Tommy - Dućan na dlanu!

Naturel vitamin C šumeće tablete 96 g

Naturel Vitamin C Šumeće Tablete 96 G

2,29 €/kom

Cijena za j.m.: 23,85 €/kg
Šumeće tablete okusa limuna s dodatlpm vitamina C, šećerom i sladila.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.Dobro zatvoriti nakon upotrebe.
Upute za upotrebu/pripremuRastopite 1 tabletu dnevno u čaši vode (200ml) kako biste dobili piće s okusom limuna koje osigurava preporučene dnevne doze vitamina C u skladu s vrijednostima koje su navedene u linijskom obliku.
BrandNaturel

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.