Sumi Mega Tattoo bomboni 74 g

Sumi Mega Tattoo Bomboni 74 G

1,69 €/kom

Cijena za j.m.: 22,84 €/kg
Slatkiši s okusom voća s raznolikim voćem napravljeni od pravog voćnog soka s dodatkom u svakom komadu. Odmotajte ukusni, žvakavi taffy štapić i svaki put odmotajte zabavni dizajn tetovaža!

Opis proizvoda

ProizvođačŠUMI bonboni d.o.o., Šmartinska cesta 154, Ljubljana, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom.
BrandŠumi

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.777/420
Masti (g)7,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)4,4
Ugljikohidrati (g)86
od kojih šećeri (g)62
Bjelančevine (g)0,9
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.