Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Pik Kuhana šunka 125 g

Pik Kuhana Šunka 125 G

2,49 €/kom

18,76 kn/kom
Cijena za j.m.: 19,92 €/kg(150,08 kn/kg)

Izrazita sočnost i vrhunska kvaliteta proizvoda razlozi su zbog kojih je ova Pik kuhana šunka u samom vrhu gastronomske ponude. Samo 2% masnoće i visoka proteinska vrijednost čini ovu šunku pravim izborom zdrave i uravnotežene prehrane.


Opis proizvoda

ProizvođačPIK Vrbovec Plus d.o.o., Zagrebačka 148, 10340 Vrbovec, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do + 4 °C. Otvoreni proizvod čuvati u hladnjaku i upotrijebiti u roku 24 sata.
BrandPik

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)346/82
Masti (g)2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,9
Ugljikohidrati (g)1
od kojih šećeri (g)0,7
Bjelančevine (g)15
Sol (g)1,6

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn