Pik šunka Delikates 150 g

Pik Šunka Delikates 150 G

2,99 €/kom

Cijena za j.m.: 19,93 €/kg

Premium komadna šunka čije samo ime Delikates već jasno govori kako je riječ o proizvodu vrhunske kvalitete i primamljivog okusa, prvi je odabir istinskih gurmana. Proizvodi se od svinjskog buta te se kuha u vlastitom soku i salamuri, što doprinosi Delikates Šunka ima okus koji osvaja sve generacije! Pakiranje od 150g se nakon otvaranja može ponovno zatvoriti. Na taj se način najbolje čuva svježina i aroma proizvoda.


Opis proizvoda

ProizvođačPIK Vrbovec Plus d.o.o., Zagrebačka 148, 10340 Vrbovec, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do + 4 °C. Otvoreni proizvod čuvati u hladnjaku i upotrijebiti u roku 24 sata.
BrandPik

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)565/135
Masti (g)7
od kojih zasićene masne kiseline (g)2,8
Ugljikohidrati (g)3
od kojih šećeri (g)1,2
Bjelančevine (g)15
Sol (g)1,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.