Gavrilović šunka Mandolina 340 g

Gavrilović Šunka Mandolina 340 G

6,29 €/kom

Cijena za j.m.: 18,50 €/kg
Šunka Mandolina pripremljena je od svinjskog buta s
više od 80% mesa. Jedinstvene je i fine teksture,
pripremljena po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora

Opis proizvoda

ProizvođačGavrilović d.o.o., Gavrilovićev trg 1, 44250 Petrinja, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu na temperaturi  od + 4 °C do + 8 ᵒC. Najbolje upotrijebiti do datuma označenog na poklopcu limenke.
BrandGavrilović

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)767/184
Masti (g)13
od kojih zasićene masne kiseline (g)4,9
Ugljikohidrati (g)0,8
od kojih šećeri (g)0,8
Bjelančevine (g)16
Sol (g)2,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.