Podravka šunka u ovitku 350 g

Podravka Šunka U Ovitku 350 G

4,29 €/kom

Cijena za j.m.: 12,26 €/kg

Delikatesni proizvod izrađen od visoko kvalitetnih komada mesa. Sastavni dio raznih kulinarskih delicija. Praktično pakiranje, lako rezanje i nenadmašan okus čine ovu mesnu delikatesu punim pogotkom kad su salame u pitanju. U društvu umaka i povrća stvorite pravu malu gozbu: od bogatih sendviča do maštovitih kombinacija s tjesteninom, rezultat je uvijek pouzdano sjajan okus. Samo naprijed: ispred vas je pravi kulinarski dobitak od kojeg vas dijeli samo tanki ovitak!.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati pri temperaturi od +1 °C do +7 °C.
BrandPodravka

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.