Tommy - Dućan na dlanu!

Sljeme šunka u ovitku 400 g

Sljeme Šunka U Ovitku 400 G

3,85 €/kom

Cijena za j.m.: 9,63 €/kg

Sljeme šunka u ovitku proizvod je izuzetne teksture, vrhunskog okusa i posebne arome. Zahvaljujući brižno čuvanoj recepturi Sljeme proizvoda, ovdje je doista sačuvan okus tradicije, izvornost i izvrsnost. Ova mesna poslastica odličan je izbor za doručak, večeru ili međuobrok, ali i dodatak kreativnim jelima sa šunkom poput salata, punjenih mesnih odrezaka ili pak bogatih sendviča.


Opis proizvoda

ProizvođačPIK Vrbovec Plus d.o.o., Zagrebačka 148, 10340 Vrbovec, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do +4°C.
Upute za upotrebu/pripremuOvitak nije jestiv.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)339/80
Masti (g)2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,7
Ugljikohidrati (g)3,6
od kojih šećeri (g)1,4
Bjelančevine (g)12
Sol (g)2,3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.