Vici surimi škampi 150 g

Vici Surimi Škampi 150 G

1,69 €/kom

Cijena za j.m.: 11,27 €/kg

Surimi oblika škampa maxi - brzo smrznuti oblikovani proizvod od komada ribe.


Opis proizvoda

ProizvođačUAB ''Plungès kooperatine prekyba'', Birutès g. 50, LT-90112 Plungè, Litva
Uvjeti čuvanjaUvjeti čuvanja: na temperaturi (- 6º C) tjedan dana/ na temperaturi (-12º C) mjesec dana/ na temperaturi (-18º C) do datuma označenog na ambalaži. Odmrznite na sobnoj temperaturi. Odmrznuti proizvod konzumirajte unutar 24 sata.
BrandVici
Neto količina150 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)538/127
Masti (g)2,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,2
Ugljikohidrati (g)19
od kojih šećeri (g)3,2
Bjelančevine (g)8,5
Sol (g)1,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.