Vindija Bovi Fresh Svježi Sir 280 g

Vindija Bovi Fresh Svježi Sir 280 G

3,29 €/kom

Cijena za j.m.: 11,75 €/kg
Bovi Fresh je delicija proizvedena po uzoru na popularni Capro Fresh koji je dobro poznat svim ljubiteljima svježeg kozjeg sira. Baš kao i njegova varijanta od kozjeg mlijeka, Bovi Fresh dolazi u praktičnoj ambalaži od 280 grama.
Bogatstvo bjelančevina privući će pozornost svih zdravstveno osviještenih potrošača, a oni koji vole jela sa svježim sirom u Bovi Freshu će pronaći namirnicu sa širokom kulinarskom primjenom.

Opis proizvoda

ProizvođačPrehrambena industrija Vindija d.d. Varaždin, Međimurska 6, 42 000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi +4 °C do +8 °C.
BrandVindija

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)776/187
Masti (g)14,4
od kojih zasićene masne kiseline (g)9,8
Ugljikohidrati (g)2,1
od kojih šećeri (g)2,1
Bjelančevine (g)12,2
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.