Tommy - Dućan na dlanu!

SYOSS volume lift pjena za kosu - 48 h extra snažnog učvršćivanja 250 ml

SYOSS Volume Lift Pjena Za Kosu - 48 H Extra Snažnog Učvršćivanja 250 Ml

5,79 €/kom

Cijena za j.m.: 23,16 €/l
SYOSS PROFESIONALNI STYLING ZA PROFESIONALNE REZULTATE. SYOSS s Colagen&Lift tehnologijom, razvijen i testiran u suradnji s
frizerima, učvršćuje oblikovanu frizuru, pruža 48 sati postojanosti i stvara savršenu ravnotežu između učvrščivanja i podatnosti - za dugotrajne frizure oblikovane kod kuće. Kao da ste upravo izašli iz
frizerskog salona. 48 sati frizure lepršavog stila, učinak protiv sljepljivanja vlasi i snaga od korijena do vrhova. 100% prozračan volumen i lako iščešljavanje.

Opis proizvoda

ProizvođačSchwarzkopf&Henkel Production Europe GmbH & Co.KG, Henkelstrasse 67, DE-40589 Dusseldorf, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati odvojeno od topline/iskre/otvorenog plamena/vrućih površina. – Ne pušiti.Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturama iznad 50 °C/122 °F.Čuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuPrije uporabe bočicu dobro protresti i raspršivač okrenuti prema dolje. Istisnuti pjenu na dlanove i nanijeti na vlažnu kosu.Koristiti u dobro prozračenim prostorijama. Ne prskati u oči.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.