Tommy - Dućan na dlanu!

T! Juha goveđa 65 g

T! Juha Goveđa 65 G

0,39 €/kom

Cijena za j.m.: 6,00 €/kg

Goveđa juha s tjesteninom.


Opis proizvoda

ProizvođačProizvedeno za: Tommy d.o.o. Domovinskog rata 93, 21000 Split, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuIstresite sadržaj vrećice u 1 L kipuće vode i promiješajte. Kuhajte na laganoj vatri u polupokrivenoj posudi 5 minuta uz povremeno miješanje.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.330/317
Masti (g)3,3
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,5
Ugljikohidrati (g)62
od kojih šećeri (g)2,2
Bjelančevine (g)8,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.